Scroll Top

Σεμιναριο Επικοινωνιας με τα Ζωα για αρχαριους

 

 

Αν ζείτε ή έχετε ζήσει με ζώα, σίγουρα κάποια στιγμή θα σας γεννήθηκε η επιθυμία να γνωρίζετε τι σκέφτονται ή τι προσπαθούν να σας πουν. Ή ίσως αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα συμπεριφοράς που αποτελεί σπαζοκεφαλιά και διαβρώνει τη σχέση και την καθημερινότητά σας. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι κάνουν όσοι επικοινωνούν με τα ζώα; Ίσως θέλατε να το κάνετε κι εσείς, αλλά πιστεύετε πως απαιτούνται ιδιαίτερα χαρίσματα, ακόμη και υπερφυσικές δυνάμεις για να κάνετε διάλογο μαζί τους; 

    Όσοι επικοινωνούν με τα ζώα υποστηρίζουν πως ΌΛΟΙ μπορούμε να το κάνουμε. Αν και αυτή η ικανότητα μπορεί να επιτευχθεί από καθε άνθρωπο, ενώ πολλοί από εμάς την κατείχαμε στην παιδική του ηλικία και την ξεχάσαμε, όσο προχωρούσε η κοινωνικοποίηση, δεν ξέρουν όλοι πώς να επικοινωνούν με τα ζώα και χρειαζόμαστε σεμινάρια ή εργαστήρια για να ξαναμάθουμε αυτή τη φυσική κι έμφυτη ικανότητα.

Το Σαββατοκύριακο αυτό της Βασικής Εκπαίδευσης στην Επικοινωνία με τα Ζώα θα μας δώσει τα εργαλεία που θα μας επιτρέψουν να εμβαθύνουμε στη σχέση μας με τους τετράποδους (και όχι μόνο) φίλους μας, μαθαίνοντας τεχνικές που θα καταστείλουν τη δραστηριότητα του νου και θα μας συνδέσουν με την καρδιά, ώστε να μπορέσουμε να ακούσουμε και να δούμε πραγματικά. Η επικοινωνία με τα ζώα μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε ανοιχτοί στα λόγια και τη σοφία τους, μέσω τηλεπάθειας και μέσα από  την καρδιά μας. Ενίοτε, ώστε να μοιραστούμε τη φωνή τους με τους κηδεμόνες τους, και να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση της αρμονίας στη σχέση και τη συμβίωση μαζί τους.

    ΠΕΡΊ ΤΙΝΟΣ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ;

   Επικοινωνία με τα ζώα είναι η μετάβαση πληροφοριών από ένα ζώο σε άνθρωπο ή σε άλλο ζώο. Η τηλεπάθεια επιτρέπει αυτή την επικοινωνία μεταξύ των ειδών μέσω τη θεωρία της Κβαντικής Ατοπικότητας που έγινε ευρέως γνωστή από τον φυσικό Richard Feynman. Πρόκειται για τη μεταβίβαση πληροφοριών χωρίς ‘τοπικό σήμα’ και είναι δυνατή εξ’αποστάσεως, όπως τα βαρυτικά κύματα.

    ‘Όπως μας λέει η εισηγήτρια Cathy Collin«άλλο ένα εμπόδιο στην επικοινωνία με τα ζώα είναι η προκατάληψη και η φαντασία μας. Οι άνθρωποι βλέπουνε τον κόσμο μέσα από ένα ‘χωνί’ και δεν είναι σε θέση να δούνε τη Μεγάλη Εικόνα. Το να μιλήσεις με τα ζώα μπορεί να είναι αναζωογονητικό και πολύ βοηθητικό, δίνοντας νέα προοπτική σε κάθε κατάσταση, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο με τις δικές σου προκαταλήψεις και διευρύνοντας τους ορίζοντες σου, ώστε να βλέπεις πιο ξεκάθαρα.» 

    ΔΟΜΉ ΣΕΜΙΝΑΡΊΟΥ

Στη διάρκεια του σεμιναρίου η Cathy θα μας καθοδηγήσει σε μερικές απλές ασκήσεις όπου θα μάθουμε:

  •  Τη χρήση του δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου και την καλλιέργεια και παραμονή σε συχνότητες Α και Θ
  •  Πως να συνδεθούμε με ένα ον από το ζωικό βασίλειο, είτε βρίσκεται στη ζωή είτε έχει πεθάνει
  •  Την επιστημονική θεωρία (εισαγωγή στην Κβαντική φυσική) που εξηγεί την επικοινωνία με τα ζώα
  • Τον κώδικα δεοντολογίας για όσους επικοινωνούν με τα ζώα
  • Να επικοινωνούμε με οποιοδήποτε ζώο μέσω μιας φωτογραφίας (κάποιοι λαμβάνουν μεμονωμένες λέξεις αμέσως, αλλά οι περισσότεροι πρέπει να εξασκηθούν πρώτα!)
  •  Τρόπους να ανακουφίσουμε τα κατοικίδια μας από συναισθηματικά τραύματα
  •  Στέλνουμε και να λαμβάνουμε πληροφορίες τηλεπαθητικά.
  •  Πρακτικές συμβουλές για επίλυση προβλημάτων συμπεριφοράς
  • Τεχνικές για να χαλαρώσουμε τον νου για να διευκολύνουμε τη σύνδεση με τα ζώα

      Μετά το σεμινάριο θα έχετε πρόσβαση σε μια διαδικτυακή κοινότητα όπου μπορείτε να μοιραστείτε ερωτήσεις κι εμπειρίες με άλλους μαθητές και ασκούμενους στην επικοινωνία με τα ζώα, σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου μπορείτε να ασκήσετε όσα έχετε μάθει

     ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΎΜΕΝΑ

    Το σεμινάριο αυτό δεν είναι εκπαίδευση στη συμπεριφορά των ζώων ή τη γλώσσα του σώματος. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αναπτύξουν την ικανότητα να επικοινωνούν με τα ζώα. Δεν απαιτείται καμία εμπειρία, παρά μόνο η θέληση για σύνδεση και η επιθυμία για διεύρυνση. 

     Αν θέλετε να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο χρειάζεται να καλλιεργήσετε ένα ανοιχτό μυαλό και θα χρειαστεί να ασκήσετε όσα θα μάθετε. Για κάποιους, αυτή η δυνατότητα εκδηλώνεται θεαματικά και αμέσως, ενώ για άλλους χρειάζεται εξάσκηση ώστε να αναπτύξουν τη νέα αυτή γλώσσα. Όπως και να έχει, η εξάσκηση στη νέα γλώσσα είναι κλειδί. Στο σεμινάριο θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πρακτική με φωτογραφίες αλλά και με φίλους- σκύλους. 

     Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την πρακτική στην Ελληνική Σελίδα Επικοινωνίας με τα Ζώα:

https://www.facebook.com/groups/442383449299639/

 

     ΕΙΣΉΓΗΣΗ: Η Cathy Collin μιλάει με τα ζώα από την παιδική της ηλικία. Όπως μας λέει, ένας από τους πυλώνες της επικοινωνίας με τα ζώα είναι «η εδραίωση στην καρδιά σου, να είσαι ανοιχτός, να έχεις αποδοχή για την αλήθεια του εαυτού σου αλλά και την αλήθεια στους άλλους – χωρίς προκατειλημμένες αντιλήψεις. Θα υπάρξει κοινός διάλογος λαμβάνοντας πληροφορίες και ζητώντας να μοιραστείτε περαιτέρω. Τα ζώα αγαπούν να ακούγονται – τόσο αγαπούν την ιδιαίτερη αναγνώριση σαν όντα με συνείδηση.” Η σοφία των ζωών είναι ξεκάθαρη και γεμάτη απλότητα – η απλότητα δεν είναι αντίληψη ότι ο άλλος δεν έχει νοημοσύνη. Αντίθετα, η απλότητα σχετίζεται με λιγότερη πολυπλοκότητα για να συνθέτουν περισσότερη ικανότητα να ζουν.» Είναι διαχειρίστρια της διεθνούς σελίδας “Animal Communication- Sacred Voices” της animal communicator Jeannie Helton-Vos. Eίναι μαθήτρια της τηλεπαθητικής animal communicator Helen Da Vita και της παγκοσμίου φήμης animal communicator Anna Breytenbach. Έχει περισσότερες από 500 συνεδρίες επικοινωνίας με ζώα.

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.